Personvern

Max Trading Norway
innser at respektere brukernes personvern på Internett er av største betydning. Denne erklæringen om personvern er utformet for å gi informasjon om personvern og datainnsamling praksis for området:
http://www.maxtrading.no Nettstedet er drevet av Max Trading Norway.
Hvis du har spørsmål vedrørende denne erklæringen, bør du først kontakte vår domene ansvarlig i
post@maxtrading.no eller med post til:


• Max Trading Norway
• Vevelstadveien 111
• 1404 SIGGERUD
• Norge


Identifiserende opplysninger. Vanligvis kan du besøke området uten å fortelle oss hvem du er eller oppgi noen opplysninger om deg selv. I enkelte områder av nettstedet, ber vi deg om å oppgi informasjon som vil gjøre oss i stand til at Max Trading Norway identifiserer opplysninger når du:


• Registrer deg på noen av våre nettsteder.
• Gjør en bestilling.
• Gir tilbakemelding til en spørreundersøkelse på Internett, eller forteller oss om en idé eller et forslag.
• Deltar i et rabatt program, konkurranser eller andre tilbud.
• Ber om en ekstra tjeneste
• Ber om informasjon eller filer fra teknisk støtte eller kundeservice.

I tilfeller hvor Max Trading Norway vil be deg om navn, adresse, e-post adresse, telefonnummer og annen relevant informasjon som trengs for å gi deg disse tjenestene. I alle tilfeller, hvis du mottar et nyhetsbrev eller andre postlister fra oss, du vil alltid være i stand til å "melde av utsendelsen" til disse utsendelser til enhver tid.
Hva Max Trading vil gjøre med informasjonen din.

Hvis du velger å oppgi personlig informasjon til noen av formålene ovenfor, vil denne informasjonen beholdes av Max Trading Norway, og vil bare bli brukt av Max Trading Norway for å støtte ditt kundeforhold hos oss. Vi vil ikke legge deg til en adresseliste, eller nyhetsbrev uten påmeldinger for denne tjenesten. Vi vil bare kontakte deg hvisvi ønsker mer informasjon som er nødvendig av deg for å fullføre en tjeneste.
Hva andre kan gjøre med informasjonen din.

Max Trading Norway deler ikke, leier ut eller selger noe personlig informasjon gitt via nettstedet vårt (som for eksempel navn eller e-postadresse) til utenforstående organisasjoner til bruk i sin markedsføring eller anmodninger. Fra tid til annen vil Max Trading Norway bruke representanter eller kontraktører som vil ha tilgang til din personlige informasjon for å utføre tjenester for Max Trading Norway (som for eksempel DATABASE VEDLIKEHOLD, etc.), Imidlertid kreves det av oss for å holde informasjon konfidensielt og kan ikke bruke den for andre formål enn å utføre tjenestene for Max Trading Norway.

I tillegg kan Max Trading Norway også dele samlet informasjon om sine kunder og sitt nettsted-besøkende til annonsører, samarbeidspartnere og andre tredjeparter. Vi kan for eksempel dele på at våre brukere er x prosent PC-brukere og y prosent Macintosh-brukere. Ingen ting av denne informasjonen vil imidlertid inneholde personlige, identifiserbare opplysninger om våre brukere. 
.

Barn's personvern
Max Trading Norway er sensitive til økt behov for å beskytte personvernet til barn under 13 år. Det meste av materiell på vårt nettsted er ikke ment for barn, og er ikke målrettet mot barn under 13 år. Vi vil ikke bevisst samle inn data fra barn, og hvis vi vet at vi har mottatt personlige data fra et barn, vil vi fjerne denne informasjonen fra vår database.

Endringer i disse retningslinjene
Max Trading Norway kan fra tid til annen revidere retningslinjene for personvern. Du bør derfor regelmessig besøke denne siden, slik at du er oppmerksom på slike revisjoner. Vi vil imidlertid ikke bruke den eksisterende informasjon på en måte som ikke tidligere har gjort oppmerksom på. Du vil bli informert om og få anledning til å melde deg ut av enhver ny bruk av din informasjon.
Kontakt oss. Hvis du har spørsmål om personvern og / eller bruk av vårt nettsted, kan du skrive til:


• Max Trading Norway
• Vevelstadveien 111
• 1404 Siggerud
• Norge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2008. Max Trading Norway. Alle rettigheter reservert.

HjemKontakt | Personvern |